T: 0709-41 59 41 | E: info@cristina.se

cj2Hej

Jag heter Cristina Jäderberg och är grafisk formgivare och illustratör. Jag levererar illustrationer och trycksaker från idé till tryckfärdigt original. Uppdrag jag åtar mig är exempelvis formgivning av böcker, broschyrer, annonser, inbjudningar, affischer, grafiska profiler, logotyper och illustrationsarbeten.
     Men jag kan även göra enbart originalarbeten, både för webbsidor och trycksaker. I vissa projekt fungerar jag som projektledare med ansvar för hela produktionskedjan. Om det är större uppdrag kan jag sätt ihop en passande arbetsgrupp utifrån mitt nätverk.
     Som formgivare är jag idérik och bra på att få saker att synas. Mitt motto är att alltid leverera hög kvalité oavsett storlek och typ av uppdrag, och självklart på överenskommen tid. Ta en titt under kategorin portfolio för att se ett urval av uppdrag jag gjort. Vill du ser mer, hör av dig så skickar jag en mer utförlig portofolio.

Bakgrund i korthet

I botten har jag femårig konstutbildning i måleri på Konsthögskolan i Stockholm, ett år på Bild och Miljö på Konstfack och ett år på Nordens Tekniker institut där jag studerade grafisk formgivning och multimedia. Utöver detta har jag gått flera kurser och förberedande konstutbildningar. Arbetslivserfarenhet har jag både både från byrå och inhouse. Senaste anställningen var på Stockholms stadsmuseum, där jag arbetade som grafisk formgivare i fyra år. Sedan ett par år tillbaka driver jag eget företag.

 

Leave a Reply